Waarom kiezen
voor DuramaPro?

Duurzaam ondernemen

DuramaPro is bezig met de toekomst. Dat uit zich niet enkel in innovatieve productie van ramen en deuren, maar ook in milieuvriendelijk ondernemen. Zo hebben wij geïnvesteerd in zonnepanelen waardoor we onze CO2-uitstoot zoveel mogelijk beperken en voeren we het afval van onze productie weg naar bedrijven die dit afval opnieuw verwerken. Op die manier dragen wij ons steentje bij aan een duurzame toekomst!

Vlotte offertes

Het ervaren team van DuramaPro helpt je graag verder voor een vlotte en gedetailleerde offerte, zodat ook jouw klanten snel geholpen zijn.

Correcte prijs

Dankzij ons uitgebreid en computergestuurd machinepark kunnen wij zeer efficiënt te werk gaan, wat de kostprijs van onze ramen en deuren ten goede komt.

Kwalitatieve producten

Wij werken uitsluitend met onderdelen van gerenommeerde toeleveranciers waardoor onze ramen en deuren uiterst kwalitatief zijn.

Vlotte levering

Dankzij de efficiënte organisatie in onze productieateliers kan je bij DuramaPro rekenen op een vlotte levering van jouw ramen en deuren.

Uitstekende service

Bij DuramaPro kan je rekenen op een persoonlijke en vlotte service, gericht op jouw noden.

Geavanceerd machinepark in productieatelier

DuramaPro investeert voortdurend in een vooruitstrevend machinepark in een goed uitgeruste productiehallen in Tielt. Elke productiemedewerker heeft zijn eigen specialisatie in PVC of aluminium ramen en deuren, wat de efficiëntie en kwaliteit van onze productie ten goede komt.

Familiebedrijf

DuramaPro is een familiebedrijf met zo'n 25 gepassioneerde medewerkers die kwaliteit hoog in het vaandel dragen.

Made in Belgium

De productie van alle ramen en deuren gebeurt in onze ateliers in Tielt. DuramaPro staat dan ook voor 100 % Belgische kwaliteit.

10 jaar garantie op fabricatie

Wij bieden 10 jaar garantie op de fabricatie van onze ramen en deuren.