Jouw partner in
ramen en deuren

DuramaPro, 100 %
Belgische kwaliteit

DuramaPro werd opgericht door Dieter Vrommant, en is het resultaat van een samensmelting van drie sterke productiebedrijven in ramen en deuren: Duraplast, Alplasco en Eeckhout-Vereecke. Samen gaan ze verder onder de naam DuramaPro. In de ruime productiehallen in Tielt worden zowel aluminium ramen en deuren als PVC ramen en deuren geproduceerd. Installateurs zijn van harte welkom in de onlangs vernieuwde showroom boven de burelen.

  • kwalitatief product
  • correcte prijs
  • Belgische productie
  • uitstekende service
  • 10 jaar garantie

Machinepark voor
aluminium en pvc

DuramaPro beschikt over een groot en modern machinepark (1 500 m²) met geautomatiseerde productielijnen. In onze ruime productiehallen in Tielt beschikken we in de ene hal over een zaag- en bewerkingscentrum, en de andere over ook een zaag- en bewerkingscentrum met een naadloze lasmachine van Graph, dit laatste is specifiek voor de pvc. Dankzij de voortdurende investeringen in ons machinepark verloopt de productie van zowel PVC als van aluminium uiterst efficiënt.

Samenwerken met DuramaPro

Als installateur van ramen en deuren ben je bij DuramaPro aan het goede adres: wij bieden een ruim aanbod aan aluminium en pvc ramen en deuren, geproduceerd met de onderdelen van hoogkwalitatieve leveranciers zoals Gealan met GU-beslag, Aliplast met Sobinco als beslag, Glorieux voor glas enzovoort, die net als wij kwaliteit hoog in het vaandel dragen.