Jouw partner in
ramen en deuren

DuramaPro, 100 %
Belgische kwaliteit

DuramaPro werd opgericht door Dieter Vrommant, en is het resultaat van een samensmelting van drie sterke productiebedrijven in ramen en deuren: Duraplast, Alplasco en Eeckhout-Vereecke. Samen gaan ze verder onder de naam DuramaPro, met een productiehal in Tielt voor aluminium ramen en deuren, en een productiehal in Burst (Erpe-Mere) voor PVC ramen en deuren.

  • kwalitatief product
  • correcte prijs
  • Belgische productie
  • uitstekende service
  • 10 jaar garantie

Machinepark voor
aluminium en pvc

DuramaPro beschikt zowel in Tielt als in Burst over een groot en modern machinepark (1.500 m²) met geautomatiseerde productielijnen. De productiehal in Tielt is uitgerust met een zaag- en bewerkingscentrum. Er worden uitsluitend aluminium ramen en deuren geproduceerd. Het productieatelier in Burst is eveneens voorzien van een bewerkingscentrum, voorzien van een 4-kopslasmachine met als afwerking een naadloze las van Graph en focust zich op de productie van PVC ramen en deuren. Deze bewuste opsplitsing zorgt ervoor dat beide productiehallen zeer efficiënt en gericht te werk kunnen gaan.

Samenwerken met DuramaPro

Als installateur van ramen en deuren ben je bij DuramaPro aan het goede adres: wij bieden een ruim aanbod aan aluminium en pvc ramen en deuren, geproduceerd met de onderdelen van hoogkwalitatieve leveranciers zoals Gealan, Glorieux, Sobinco, Aliplast en Siegenia, die net als wij kwaliteit hoog in het vaandel dragen.